sâmbãtã, 13 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Efectul înfrângerii PNL: Falcă zboară! El se opune: „Nu pot să zbor!” Și insistă… (VIDEO)

  de Lucian Dănilă | 14 decembrie 2016, 2:28 PM | Politikos | Recomandările editorilor

  2

  Gheorghe Falcă e în aer. Unii ar spune asta la figurat, mai ales după dezastrul de la alegerile parlamentare, acolo unde Falcă a fost nimic mai mult decât șef de campanie națională a Partidului Național Liberal. Alții o spun că Falcă e în aer la propriu, deși chiar el susține că: „nu am voie să zbor cu avionul”.

  Cine l-a sfătuit în recent încheiata campanie, ori a fost pe statul de plată a PSD-ului, ori a avut ceva personal de împărțit cu Gheorghe Falcă. Altfel nu se explică de ce a fost lăsat Falcă să urle pe scenele de la București, Craiova sau Iași, evenimente în urma cărora pe rețelele de socializare au apărut tot felul de păreri ale internauților care își puneau până și probleme sănătății primarului Aradului…

  Gheorghe Falcă s-a victimizat pe tot parcursul acestei campanii. Se ducea la spital precum merg alții la cafenea. Inspirat de alegerile din 2014 în care Iohannis a câștigat – se spune – cu ajutorul Facebook, al mesajelor emoționale aruncate în spațiul online, Falcă a încercat să folosească aceleași arme și acum. LIVE-uri pe Facebook, vizite la spital mai dese decât la partid, femeia cu copiii care mâncau patru dintr-o pizza, lanțurile PSD-ului și minciunile sfruntate referitoare la locurile de muncă din Arad din 2004 și cele din prezent, adică acel raport de 32.000 la 80.000. Groaznică minciună! Urâtă minciună…

  Ce a urmat se știe. Deși PNL pornea în campanie cu un scor de 30% în sondaje, a sfârșit cu puțin peste 20%. Dezastru… Iar Falcă a fost direct răspunzător de asta, el, Gorghiu, Cioloș… Alina Gorghiu a fost, vorba lui Caragiale, bărbată și a demisionat, Cioloș și-a pierdut postul de premier, Falcă, însă, nu a fost bărbat… așa cum ne așteptam. Nu a demisionat din nimic, de niciunde, și nici nu și-a asumat decât parțial: „Sunt vinovat atât cât pot fi din poziția de șef de campanie”. Cioloș e de vină…

   

  Dacă, înainte cu două săptămâni, Cioloş îşi definea clar poziţia şi intra în campania electorală, PNL avea 38% şi PSD sub 38%”, (Gheorghe Falcă – Gandul.info – 12.12.2016)

   

  Falcă este bolnav, o spune chiar prin fraza „realizez că am ajuns la o vârstă de la care toată viața voi fi pe pastile.”

  Teatru ieftin sau adevăr? Chiar nu știm problemele de sănătate ale primarului. El ne vorbește despre un preinfarct, unul pe care l-a avut în urmă cu câteva săptămâni (unii susțin că e vorba chiar de două… sursa: șoferul) și nu duminică seara așa cum se zvonea prin urbe.

   

  Am suferit un preinfarct și nu am voie momentan să zbor cu avionul”, ne spunea Falcă luni la amiază.

  Știți ce a făcut la câteva ore după acele declarații? Prima ieșire a fost la un restaurant din oraș. Un local situat în apropiere de Boul Roșu, al unui cunoscut italian din oraș, la Restaurant Gio, acolo unde lua masa cu patronul cartierului Europa, la ieșire din Arad spre Vladimirescu… Afacerile nu pot suferi amânare…

  Deși a suferit un preinfarct, Falcă se delecta cu un pahar de vin alb și paste cu somon… Și dus a fost regimul!

  A doua zi, marți (n.m. adică ieri), Falcă a plecat la București. Cu ce? Cu avionul, evident… Falcă a zburat. Ori e inconștient, ori ne minte. Și, din nou, dus a fost… și regimul.

  Cine îl mai crede pe primarul Aradului? Sau de ce ar mai face-o?

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  2 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.