Ediția a XVI-a a Cupei Presei la șah a fost una echilibrată, primii cinci clasați fiind despărțiți de doar jumătate de punct!

  de Dan Lazăr | 30 December 2022, 8:39 PM | Sport | Știri Arad

  0

  Noul sediu al Șah Club Vados Arad, din zona Banu Mărăcine, a fost gazdă primitoare pentru cei șapte reprezentanți ai presei arădene, care s-au întrecut, la mijlocul acestei săptămâni, în cadrul ediției cu numărul XVI a competiției de șah rapid.

  Echilibrul a fost cuvântul de ordine, podiumul fiind stabilit abia după ultimele mutări din ultima etapă, a șaptea. Deși a privit de pe margine ultima rundă, Mircea Crișan (RomâniaTenis.ro) a beneficiat de eșecul mai puțin așteptat al lui Vlad Sârb (Arădeanul), obținând prima poziție, ambii totalizând câte 4 puncte. Pe poziția a treia a încheiat Marius Herța (Sportsin), cu 3,5 pct., asemenea lui Ioan Hamza (La Strada TV) și Dan Lazăr (SpecialArad), însă mai norocos la coeficientul Buchholz. Prestații onorabile, sub semnul fair-play-ului, au avut Viorel Simulov și Cristian Ciulei (ambii Azbest Publishing).

  La final, președintele Vados Arad, av. Alin Câmpeanu, a oferit participanților diplome, medalii, trofee și materiale șahistice.

  REZULTATELE pot fi vizualizate AICI
  SAH 2022 2

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.