Ediția a doua a Balului Comunității Arădene va aduce și un concert de excepție Alin Oprea & Talisman, împreună cu Orchestra Filarmonicii

  de Raluca Medeleanu | 13 octombrie 2021, 2:08 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Asociatia Europeanul și Remada continuă seria de evenimente filantropice prin care dorește să susțină și să premieze performanța în rândul tinerei generații arădene. Astfel, în 30 octombrie, de la ora 19:00, vor organiza cea de-a doua ediție a Balului Comunității Arădene. Participarea se va face cu normele epidemiologice în vigoare.

  Anul acesta, gala va fi organizată într-o locație de excepție, în sala de spectacol a Palatului Cultural și va avea și un concert de zile mari: Alin Oprea & Talisman vor concerta alături cu Orchestra Filarmonicii dirijată de Marius Hristescu, iar premierea nu se va limita doar la elevii străluciți ai Aradului, ci – în contextul grelelor încercări ale pandemiei – vor fi premiați și voluntarii, respectiv medicii de familie implicați în proiectul filantropic „Împreună salvăm vieți”.

  Amfitrionii evenimentului vor fi realizatoarea de emisiuni TV Daniela Boit împreună cu actorul și directorul Teatrului Clasic „Ioan Slavici” din Arad Bogdan Costea. Programul va cuprinde momente de muzică și coregrafie din muzicaluri celebre, dintre care amintim „Phantom of the Opera”, „Grease” sau „Chicago”, în distribuție făcând parte bartoni de la Facultatea de Muzică din Timișoara, corul Colegiului de Arte din Arad, respectiv Dragoș Moldovan – câștigătorul concursului „Vocea României”.

  Pentru că în acel weekend se sărbătorește Halloween-ul, evenimentul va avea ca tematică exact acest lucru: „Halloween around the world”, publicul este astfel îndemnat să vină costumat. După spectacolul propriu-zis, seara va continua cu o petrecere în care participanții vor putea socializa și asculta muzica mixată de DJ Peter Martin.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.