joi, 25 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Edi Grosu, primul ciclist român de mare tur, își începe astăzi competiția cu istoria!

  de Special Arad | 31 martie 2015, 11:45 AM | Sport

  0

  Ciclistul român şi-a propus să aibă o evoluţie solidă în a 39-a ediţie a cursei din Belgia

  Afectat de un virus după Turul San Luis, Edi Grosu s-a recuperat şi este motivat acum să intre în linie dreaptă cu pregătirile pentru Turul Italiei, de care îl mai depart cinci săptămâni. După o pauză luată în a doua jumătate a lunii martie, rutierul echipei Nippo-Vini Fantini se întoarce în curse odată cu Cele Trei Zile de la De Panne, acolo unde şi-au mai anunţat prezenţa Elia Viviani, André Greipel, Lars Boom, Alexander Kristoff, Bernhard Eisel, Sacha Modolo, Bradley Wiggins, campionul mondial la contratimp, şi Stijn Devolder, dublul câştigător al Turului Flandrei.

  Cursa va începe cu o etapă rezervată oamenilor de clasice, care vor avea la dispoziţie nu mai puţin de 13 căţărari repertoriate – multe cu piatră cubică – pentru a face diferenţa. Următoarele două le vor oferi şanse sprinterilor, în vreme ce ultima va propune un contratimp individual în lungime de 14,2 kilometri. Acesta se va desfăşura pe un traseu valonat şi va fi decisiv în configuraţia finală a clasamentului general.

  Etapa întâi din Cele Trei Zile de la De Panne (De Panne – Zottegem, 201,6 kilometri) va putea fi urmărită la Eurosport, în transmisiune directă, marţi, începând cu ora 15:45.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.