Eddie Murphy se întoarce într-o nouă serie „Beverly Hills Cop”

  de Special Arad | 6 May 2014, 12:18 AM | Film

  0

  Paramount a stabilit data pentru o noua productie a comediei populare despre politisti, care va avea premiera pe 25 martie, 2016.

  Jerry Bruckheimer va produce filmul, iar Eddie Murphy se intoarce ca Axel Foley, politistul din Detroit. Scenaristii filmului „Mission: Impossible”, Josh Appelbaum si Andre Nemec, se vor ocupa de scenariu, iar Brett Ratner va fi regizorul.

  Bruckheimer a declarat pentru The Hollywood Reporter ca in prezent, echipa se afla in stadiul de a finaliza scriptul si ca in vara sau chiar din toamna vor incepe filmarile. Producatorul a mai declarat ca Eddie Murphy se va intoarce in Detroit si ca filmul va fi foarte distractiv.

  Cele trei serii „Beverly Hills Cop” au aparut in 1984, 1987 si 1994 si a obtinut venituri totale de 735.5 milioane de dolari in intreaga lume.

  „Beverly Hills Cop” se intoarce pe ecrane in 2016.

  Sursa: Digi Film

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.