Echipajul SMURD a ajutat-o pe o tânără să nască în ambulanță

  de Special Arad | 7 aprilie 2021, 8:42 PM | Știri Arad

  0

  O tânără a născut în ambulanță, înainte să ajungă la spitalul de la Sebiș și a fost ajutată de echipajul SMURD.

  „Tânăra de 24 ani însărcinată a fost preluată de echipajul SMURD al Detașamentului de Pompieri Sebiș, din localitatea Igneștii, cei trei paramedici din echipaj au monitorizat-o permanent, avea contracții la interval de 1 minut. Pentru că nu aveau timp să ajungă cu ea la Matern, au plecat direct spre spitalul din orașul Sebis, iar când au ajuns în curtea spitalului, copilul nu a mai avut răbdare, iar tânăra mămică a și născut în ambulanță sub supravegherea medicului din spital, doamna doctor Dima Claudia.

  Echipajul SMURD a asistat la naștere, ajutând medicul și totul decurs foarte bine.
  Au adus pe lume un băiețel iar după naștere au fost redirecționați spre Spitalul Matern din Arad.
  Pe drum au fost întâmpinați de un echipaj SAJ cu medic la care au predat pacientă și noul născut în stare foarte bună.

  Ei sunt eroii acestei întâmplări și “moașele” copilului, alături de doamna doctor Dima Claudia: Plt.maj. Palcu Lucian, plt. maj. Rus Sebastian, Plt. maj. Pop Ciprian”, transmite ISU Arad.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.