luni, 15 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Update Echipajele ISU Arad, chemate de urgență la un incendiu din Grădiște

  de Special Arad | 19 aprilie 2022, 7:47 PM | Știri Arad

  0

  (foto: ISU Arad)

  Anexa unei case din cartierul arădean Grădiște a luat foc, anunță Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Vasile Goldiș” Arad.

  Intervine Detașamentul de pompieri Arad cu două autospeciale cu apă și spumă, un echipaj de descarcerare, 11 subofițeri și un echipaj SMURD.

  UPDATE

  În momentul sosirii forțelor de intervenție, anexa gospodărească ardea generalizat, cu flacără deschisă pe o suprafață de 70 mp, anunță ISU Arad.

  După aproximativ 20 de minute de intervenție, incendiul a fost localizat, fără posibilitate de propagare. În aproximativ o oră, incendiul a fost lichidat.

  Echipajul SMURD a acordat primul ajutor calificat unei persoane de sex feminin, în vârstă de 30 de ani, care suferise un atac de panică în urma inhalării fumului.

  A ars anexa (care era construită din lemn) în totalitate, cu bunurile din interior, obiecte de bricolaj.

  Cauza probabilă a incendiului: amplasarea necorespunzătoare a mijlocului de încălzire fată de materiale combustibile, soba fiind amplasată lângă peretele din lemn al anexei.

  WhatsApp Image 2022 04 19 at 19.55.27 WhatsApp Image 2022 04 19 at 19.55.26 WhatsApp Image 2022 04 19 at 19.55.25

  Foto: ISU Arad

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.