Echipa feminină de baschet FCC ICIM Arad se alătură proiectului „Bucuria Crăciunului”, inițiat de Asociația „Mobilizează-te”

  de Special Arad | 5 decembrie 2018, 2:25 PM | Știri Arad

  0

  Echipa feminină de baschet FCC ICIM Arad, se alătură proiectului „Bucuria Crăciunului”, inițiat de Asociația „Mobilizează-te”, eveniment care va fi organizat sâmbătă, 8 decembrie, începând cu ora 10, la târgul caritabil de Crăciun, în sala de sport a Colegiului Național „Preparandia-Dimitrie Țichindeal” Arad.

  „Fi Moș Crăciun pentru o zi și hai să readucem zâmbetul pe fețele copiilor care au nevoie de noi!!!

  În cadrul evenimentului, vei avea ocazia să iei autografe și să faci poze cu jucătoarele la “Oglinda Magică”, vei putea să cumperi produse confecționate manual în atelierele lui Moș Crăciun și vei putea să te bucuri împreună cu copiii tăi de spectacolul artistic oferit de copiii cu Sindrom Down de la ASOCIAȚIA INTEGRA”, anunță organizatorii.

  Toți copiii care vor aduce cadouri la eveniment, vor participa la o tombolă cu premii surpriză. Extragerea și premiile vor fi înmânate de jucătoarele de la FCC ICIM Arad.

  Mai multe detalii despre eveniment puteti gasi aici: https://www.facebook.com/events/578927522564242/

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.