Echipa Direcției de Asistență Socială Arad a adunat haine și încălțăminte pentru oamenii nevoiași din zona Mărului

  de Special Arad | 20 noiembrie 2017, 6:17 PM | Știri Arad

  0

  Comunicat. Din inițiativa Serviciului Protecția Copilului și Familiei din cadrul Direcției de Asistență Socială Arad, cu sprijinul conducerii instituției reprezentată de către doamna director general Oana Pârvulescu, s-au colectat de către personalul acestuia, în cadrul acțiunii denumite ”Fii responsabil!”, obiecte de îmbrăcăminte și încălțăminte pentru persoanele și familiile aflate în stare de risc social sau de excluziune socială și care locuiesc în Municipiul Arad în zona Mărului.

  Deși se intră în contact direct zilnic cu aceste persoane nevoiașe, echipa din cadrul serviciului a rămas la fel de sensibilă la nevoile pe care beneficiarii serviciilor oferite le au și, astfel, de comun acord, s-a hotărât demararea acestei acțiuni.

  Întrucât ne dorim ca acest demers să fie unul deschizător de drumuri, dorim să încurajăm pe această cale orice alte servicii, instituții sau autorități publice, precum și orice persoană fizică sau juridică interesată, să se alăture acțiunii inițiate de către noi. În acest sens ne puteți contacta la numărul de telefon 0257254923 sau pe email la adresa [email protected]

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.