joi, 22 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Echipa de robotică „Delta Force” Arad s-a clasat pe locul 10 la concursul Maryland Tech Invitational din SUA

  de Tomck@t | 3 august 2021, 10:18 AM | Educaţie | IT

  0

  32 de echipe în total, dintre care 30 din 18 state din SUA și două din România, s-au întrecut la cea de-a cincea ediție anuală a concursului de robotică Maryland Tech Invitational (MTI), care a avut loc în orașul american Baltimore între 31 iulie și 1 august. România a fost reprezentată de echipele Quantum Robotics din București și Delta Force din Arad, cea din urmă calificându-se în Top 10.

  Echipa Liceului Național de Informatică din Arad, deși nu s-a poziționat pe podium, a obținut de data aceasta un loc mult mai bun în clasament decât cealaltă echipa din România, Quantum Robotics, care s-a clasat pe locul 24. Echipa bucureșteană s-a remarcat în acest an, în aprilie, la Campionatul Național First Tech Challange din Rusia (orașul Nijni Novgorod), câștigând premiul „Think Award” și situându-se pe locul 8. Și echipa arădeană Delta Force s-a calificat la acel Campionat, din anumite motive însă nu a mai participat.

  „Delta Force” Arad înseamnă: pe partea de Programare – Octavian Dragoș-Botoșan (căpitan) și Robert Feduș, pe partea Tehnică – Armin Raul Munteanu, Dănuț Tol, Robert Rus, Aida Pero, Paul Păcurariu și Borca Silviu, iar pe partea de Marketing – Raul Muntean, Alex Adam Ioniță, Viviana Cojocaru și Narcis Baltag.

  „Munca noastră continuă”, anunță echipa de robotică arădeană, „pe data de 30 august vom participa la Campionatul Național First Tech Challenge România, care va avea loc la București. Mulțumim sponsorului nostru principal Aptiv și tuturor susținătorilor noștri”.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.