Echipa de baschet a Aradului, cu cinci straniere în lot, revine de luni dimineață la antrenamente. Urban: „Nimeni nu pleacă acasă”

  de Dan Lazăr | 13 martie 2020, 2:55 PM | Coronavirus | Sport

  0

  Primele meciuri din play-off-ul campionatului de baschet feminin, dintre FCC Baschet Arad și Universitatea Cluj-Napoca, au fost amânate pentru date ce urmează a fi stabilite.

  În acest timp, conducerea clubului arădean a luat câteva hotărâri în acest sens. „Jucătoarele rămân pe loc. Nu vor primi liber în această perioadă, vor rămâne sub stricta supraveghere și controlul nostru. Nimeni nu poate să părăsească localitatea și nu va avea liber să plece acasă. Aceste măsuri au fost luate ca să nu se răspândească sau să nu ne infectăm cu coronavirus. În primul rând trebuie să își ia ele măsuri personale de prevenire și protecție personală. Noi le vom oferi tot ce este necesar, mă refer la soluții, supraveghere”, a declarat preşedintele FCC Baschet Arad, Marcel Urban.

  Totuşi, arădencele au primit câteva zile libere din partea staff-ul tehnic până luni dimineaţă, când vor reveni la antrenamente.

  În echipa arădeană evoluează cinci straniere: Webb, Robinson (SUA), Akathiotou (dublă cetățenie Cipru/România), Karakasevic și Hadzovic (Serbia) și doar o singură sportivă originară din Arad (Rotariu), timișoreanca Adela Perdei fiind cealaltă jucătoare cu domiciliul în Arad.

  Meciurile de baschet au fost amânate de FRB până la data de 31 martie, cu posibilitate de prelungire, din pricina epidemiei de coronavirus.

  Înfrângeri pentru junioare

  Ultimele meciuri de baschet care s-au jucat la Arad s-au desfășurat sâmbătă, 7 martie, în cadrul unui turneu de junioare U15, desfășurat la Polivalentă (ABCU Oradea vs. CSM Tg. Mureș 48-24, FCC Baschet Valbon Arad vs. CSȘ Gheorgheni 36-55, CSM Tg. Mureș vs. Valbon 43-39 și Gheorgheni vs. Oradea 32-62) și duminică, 8 martie (FCC Baschet vs. Olimpia Brașov 78-56, în ultima rundă a sezonului regulat al senioarelor).

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.