vineri, 14 iunie, 2024

Special Arad Logo

  E timișean și „lucrează” în Arad. Dacă nu ești atent, îți oferă „servicii” de sustragere de portofele și alte obiecte

  de Andrei Fuliaș | 1 iulie 2019, 1:05 PM | Știri Arad

  0

  Un bărbat de 29 de ani din județul Timiș, localitatea Banloc, și-a găsit de „lucru” prin Arad, acolo unde șoferii mai uită, pe fondul neatenției, să-și încuie mașinile.

  Astfel, în noaptea de sâmbătă spre duminică, polițiștii de la Biroul de Ordine Publică l-au depistat în flagrant delict, în timp ce sustrăgea două portofele și un card bancar dintr-un autoturism parcat pe Calea Romanilor din municipiul Arad.

  Polițiștii l-au surprins în timp ce cobora din respectivul autoturism, având bunurile furate asupra sa. Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean Arad, acesta ar fi profitat de portierele neasigurate ale autoturismului și a sustras obiectele lăsate la vedere.

  Din informațiile noastre însă, timișeanul în cauză nu este la prima abatere, acesta fiind surprins în mai multe rânduri în timp ce „muncea” prin Arad, însă de fiecare dată proprietarii bunurilor sustrase au ales calea împăcării, iar el a scăpat și continuă să-i facă „fericiți” și pe alții. De menționat este și faptul că, din informațiile pe care le deținem noi, bărbatul din Banloc (Timiș) nu sparge autoturismele din care fură, ci urmărește să găsească autoturisme ale căror proprietari uită să le încuie.

  Cercetările sunt continuate de polițiștii Biroului de Investigații Criminale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, fiind continuată documentarea acivității infracționale a celui în cauză.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.