marþi, 25 iunie, 2024

Special Arad Logo

  E oficial: șoferul cisternei care a omorât familia procurorului Chiș este cel găsit mort în pădure!

  de Lucian Dănilă | 31 iulie 2015, 8:37 AM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Știri Arad. Am scris-o prima dată ca și simplă ipoteză. Faptul că poliția slovenă nu l-a găsit timp de o săptămână pe Stanko Brajer, șoferul cisternei care a omorât familia Chiș în groaznicul accident de pe o autostradă din Slovenia, ne ducea cu gândul că acesta s-ar fi sinucis.

  O spunea și un reputat psiholog sloven, o susțineam și noi și, în cele din urmă, s-a confirmat. În urmă cu câteva zile, polițiștii au găsit cadavrul unui bărbat de 50 de ani lângă localitatea Logatec. Din cauza caniculei, dar și a intemperiilor, corpul era într-o stare avansată de putrefacție, astfel că a fost nevoie de un test ADN pentru a se stabili cu exactitate cine este victima, scrie rtvslo.si.

  Poliția slovenă confirmă după analiza ADN că cel care a fost găsit duminică este Stanko Brajer, șoferul de 50 de ani al cisternei care a provocat accidentul extrem de grav în care au murit prim-procurorului arădean Flavius Chiș și soția acestuia, fiul și soacra sa, scrie rtvslo.si.

  Operațiunile de căutare a lui Stanko Brajer au inclus zeci de ofițeri de poliție, pompieri și salvatori, speologi. Cadavrul său a fost găsit la 26 iulie, la zece zile după dispariție, într-o zonă greu accesibilă între localitățile Logatec și Laze.

  CITEȘTE ȘI: S-a sinucis Stanko Brajer? Slovenii iau în calcul decesul șoferului care a omorât familia Chiș în groaznicul accident de la Logatec

  stanko 2

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.