luni, 17 iunie, 2024

Special Arad Logo

  E oficial: Aradul deschide terenurile sintetice pentru fotbalul amator! Se întâmplă de la 1 iunie

  de Lucian Dănilă | 30 mai 2020, 12:28 PM | Sport | Topic special

  0

  Veste foarte importantă pentru iubitorii fotbalului amator. Aradul deschide începând de luni, 1 iunie, bazele sportive pentru cei care practică minifotbalul la nivel de amatori.

  Am vorbit în această dimineață cu mai mulți proprietari de baze sportive din Arad și toți au confirmat că începând de luni se pot deschide terenurile sintetice, asta după ce se primesc și avizele necesare după această perioadă de pandemie. Au trecut două luni și jumătate de când meciurile de minifotbal au devenit o amintire. Ne-au mai rămas poveștile și fiecare dintre noi așteptam ziua în care să putem din nou să ne pregătim echipamentul pentru un fotbal cu prietenii.

  Noi deschidem de luni. Guvernul ne-a informat că pot începe competițiile sportive în aer liber, mai puțin sporturile de contact”, ne spune fostul fotbalist Radu Mărginean, proprietarul bazei Real Sport din Arad.

  „Am înțeles că este o măsură luată de autoritățile locale și, dacă este adevărat, vom deschide și noi Baza Desavoia. Momentul este foarte bun din toate punctele de vedere. Ne bucurăm că arădenii pot veni din nou la fotbal și pentru noi este bine că avem timp să încheiem campionatele la competițiile Liga Desavoia. Dacă este oficial, am discutat și cu proprietarul bazei și vom deschide și noi într-una din zilele săptămânii viitoare”, ne spune Cristian Lăzău, co-organizator al Ligii Desavoia.

  În timp ce scriam aceste rânduri a venit și de la Prefectura Arad oficializarea a ceea ce am scris. Vezi mai jos:

  prefect

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.