vineri, 21 iunie, 2024

Special Arad Logo

  E-Distribuție Banat regretă oficial că ne agasează zilnic cu întreruperile de curent, dar nu își cere scuze miilor de consumatori „executați”

  de Alin Olteanu | 16 ianuarie 2023, 10:46 AM | Știri Arad | Topic special

  0

  Un nou comunicat generat parcă de un calculator neînzestrat cu empatie și sentimente ne parvine pe adresa redacției. E-Distribuție Banat anunță noi întreruperi de curent. Comunicatul este oficial și l-am redat mai jos. Însă, ne permitem, cu voia dumneavoastră și la solicitarea multor cititori, să ridicăm aici alte probleme, în speranța că o să primim un răspuns, tot oficial, răspuns pe care altfel nu avem cum să îl primim deoarece robotul E-Distribuție nu reacționează nici măcar la telefoanele presei, darămite la reclamațiile cetățeanului simplu.

  Astfel, îi putem întreba, pe această cale, pe cei de la E-Distribuție, dacă au cumva, printr-un sertar sau vreun fișier de calculator, un comunicat neoficial cu șanse să devină public. Adică, să ne spună tuturor de ce în unele localități din Arad (spre exemplu, Vladimirescu, dar știm că există multe altele) cel puțin o dată pe zi – ăsta, să spunem, e noroc pur!- se întrerupe curentul și revine după câteva secunde. Să ne spună de ce nu investesc în rețelele subdimensionate, să dea explicații oamenilor și să-și ceară scuze, nu să își exprime regretele.

  Până o să revenim asupra subiectului citiți în continuare

  Comunicatul în care E-Distribuție regretă… că în unele localități, conform tabelului, vor exista întreruperi

  „E-Distribuţie Banat a redus pe cât posibil numărul întreruperilor programate pentru buna administrare și funcționare a rețelei de distribuție a energiei electrice, pentru a minimiza disconfortul clienților. Lucrările au fost reduse la cele care sunt necesare.

  Regretăm neplăcerile resimțite de clienți în cazurile în care aceste lucrări, efectuate pentru a preveni eventuale probleme în alimentare, perturbă temporar activitățile acestora”.

  Următoarele întreruperi:

  Screenshot 20230116 101737

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.