duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  E din Arad, a fost și la UTA, a dat probe la Liverpool și Barcelona, iar acum e inclus în topul celor mai buni 60 tineri fotbaliști ai lumii

  de Mihai Todoca | 7 octombrie 2021, 10:12 PM | Internaţional | Recomandările editorilor | Sport

  0

  Un tânăr fotbalist arădean ne face să zâmbim, să dăm aprobator din cap, cu admirație și cu mândrie. Nu o mai lungim și spunem direct că e vorba despre Cătălin Vulturar. Tânărul fotbalist, căpitan al echipei române de fotbal U18 a fost inclus de cei de la The Guardian în topul celor mai buni 60 tineri fotbaliști ai lumii.

  Din punct de vedere fotbalistic aveam nevoia să ne mai descrețim frunțile având în vedere cota pe care o are România de a câștiga meciul de mâine cu Germania (21!), iar știrea care ne-a căzut sub ochi de pe facebook a fost exact ceea ce ne doream. Este despre un tânăr, e din Arad, a fost la CSS Gloria, Atletico Arad, UTA, e și căpitanul naționalei U18… E un pachet întreg.

  Iată ce spune Emanuel Roșu despre Vulturar, în prestigioasa publicație The Guardian: „Este cel mai tânăr jucător care a apărut într-un joc de nivelul doi din România. A debutat la UTA Arad la vârsta de 14 ani după ce antrenorii săi de tineret au spus că este prea bun pentru nivelul la care juca. Talentatul mijlocaș central a condus toate echipele naționale de tineret ale României la care a jucat. În 2020, s-a mutat la Lecce, în Italia, unde se antrenează acum cu prima echipă. Stângaciul a avut probe atât la Liverpool, cât și la Barcelona, ​​înainte de oferta de la Lecce, care a fost suficientă pentru a-l îndepărta de echipa sa de copilărie.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.