După o faptă bună… furt-surpriză. Un tânăr a ajutat o femeie în vârstă, apoi i-a smuls portofelul din mână și a fugit. Nu a ajuns însă prea departe | Video

  de Special Arad | 18 septembrie 2019, 12:26 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Ieri seară, după ora 20, un echipaj de jandarmerie aflat în serviciu a fost alertat de strigătele unei femei, care anunța faptul că i-a fost sustras din poșetă portmoneul cu acte și bani. În acel moment, jandarmii au observat un tânăr care alerga de-a lungul unei străzi din municipiu. S-a trecut la urmărirea persoanei suspecte și, în scurt timp, a fost imobilizată.

  În urma verificărilor efectuate, jandarmii au constatat faptul că bărbatul în vârstă de 21 de ani a observat o femeie care se chinuia să transporte mai multe bagaje și un cărucior în care avea un copil și s-a oferit să o ajute până la o stație de autobuz. Pentru fapta sa, femeia a decis să-l recompenseze cu o sumă de bani pe care i-a scos din portmoneu și i-a oferit acestuia. Bărbatul a observat că în portmoneu sunt mai mulți bani și, profitând de un moment de neatenție din partea femeii, i-a sustras portmoneul în care avea 950 lei, după care a luat-o la fugă.

  Jandarmii au întocmit pe numele bărbatului actele de sesizare necesare organelor de urmărire penală pentru săvârșirea infracțiunii de furt, iar portmoneul cu întreg conținutul a fost restituit victimei.

  Cercetările continuă în acest caz.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.