miercuri, 28 februarie, 2024

Special Arad Logo

  După cinci zile, greva Societății de Transport București s-a încheiat. Peste 90% dintre vehicule au ieșit pe traseu

  de - | 25 ianuarie 2022, 9:10 AM | Naţional

  0

  (foto: Asociația Metrou Ușor)

  După cinci zile de protest, marți dimineață s-a încheiat greva STB. Peste 90% dintre vehicule au ieșit pe traseu. Sindicaliștii lui Vasile Petrariu nu au obținut nimic în urma acestei acțiuni, scrie clubferoviar.ro.

  „Având în vedere că astăzi 25.01.2022 este zi normală de lucru şi impactul asupra cetăţenilor este unul foarte mare, că în ziua de 24.01.2022 ora 20:00 am avut o discuţie cu membri Consiliului de Administraţie care au promis că analizează doleanţele salariaţilor în perioada următoare, că astăzi 25.01.2022 vom avea o discuţie la Palatul Parlamentului cu o delegaţie parlamentară care să analizeze problemele la nivelul STB SA, s-a discutat la nivelul fiecărui depou şi autobază, celelalte entităţi, iar salariaţii au decis suspendarea acţiunii de protest şi reluarea lucrului”, a anunţat Sindicatul Transportatorilor din Bucureşti, condus de Vasile Petrariu, într-un comunicat de presă dat publicității marți dimineață.

  Potrivit datelor furnizate Agerpres de directorul general al Societăţii de Transport Bucureşti, Adrian Criţ, marţi dimineaţa, la ora 6:00, erau pe traseu 1.287 de vehicule dintr-un total programat de 1.394. Astfel, în Capitală circulau 246 de tramvaie, dintr-un total programat de 259, respectiv 161 de troleibuze din 166 vehicule, în timp ce numărul autobuzelor era de 880 din 969 programate pentru ora menţionată.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.