luni, 15 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Update 2După mai bine de cinci ore a fost scos de sub pământ! Pompierii i-au salvat viața (FOTO)

  de Tudor Bogdan | 6 decembrie 2016, 12:43 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  1

  Știri Arad. Raed Arafat și generalul de brigadă Ovidiu Vasilică, șeful IGSU, se află în aceste ore la Arad. Ambii participă la ceremonia de predare-primire de la ISU Arad, acolo unde Ioan Bogdănescu predă șefia prim-adjunctului său Cristian Gârbău.

  Chiar dacă cei doi șefi se află în unitatea de pe strada Andrei Șaguna, operativitatea nu a avut deloc de suferit. În timp ce se aștepta începerea ceremoniei, un echipaj a plecat de urgență în localitatea Mocrea, acolo unde un muncitor a rămas blocat în timp ce lucra la canalizare.

  „Este în viață, este bine, dar trebuie eliberat din locul în care a rămas blocat”, ni s-a transmis de către pompieri.

  Șanțul are aproximativ patru metri în adâncime, cei de la ISU asigurând malurile pentru ca salvarea muncitorului să se facă în siguranță.

  UPDATE ora 18

  Bărbatul prins sub pământ în localitatea Mocrea este în continuare imobilizat.

  „Trăiește, comunică, este prins în pământ până în zona pieptului și pompierii nu pot interveni cu utilaje pentru că șanțul este foarte îngust și adânc de 4 metri. Riscă să-l rănească. Sapă lângă el, dau pământul la o parte chiar cu mâinile și sperăm să fie totul bine. A fost prins într-o poziție dificilă, alerga. Așa l-a acoperit grămada de pământ”, spune George Pleșca, purtător de cuvânt al ISU Arad.

  UPDATE 2 – ora 18.20

  Persoana a fost scoasă în viață în urmă cu câteva minute.

  Vezi mai jos câteva fotografii de la intervenție:

  mocrea-4

  mocrea-3

  mocrea-1

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.