După ce a scos bani din bancomat, un bărbat a fost bătut și jefuit de niște tineri

  de - | 18 January 2023, 7:30 PM | Regional

  1

  imagine cu rol ilustrativ

  Tâlhărit de trei tineri în fața unui ATM din care tocmai scosese niște bani. Un bărbat de 42 de ani a fost jefuit ziua în amiaza mare pe o stradă din Petroșani.

  Omul a fost atacat din spate de doi băieți și o fată. Aceștia l-au lovit cu putere, l-au trântit la pământ și i-au smuls cei 1000 de lei pe care tocmai îi scosese din bancomat și încerca să îi bage în buzunar.

  Cei trei tâlhari au fugit imediat după atac. Victima a reușit să se ridice și să pornească în urmărirea agresorilor. A prins-o pe fată, însa, în timp ce încerca să o imobilizeze, unul dintre băieți i-a tras câțiva pumni și l-a doborât. Omul a leșinat și a fost preluat apoi de o ambulanță în stare de inconștiență.

  Politiștii au reușit după câteva zile sa-i descopere pe tâlhari. Băieții au 16, respectiv 18 ani, iar fata 14 ani și sunt toți din Petrila.

  Tânărul de 18 ani și fata au fost arestați preventiv pentru 30 de zile, în vreme ce băiatul de 16 a fost plasat în arest la domiciliu. Cu toții sunt cercetați pentru tâlhărie.

  sursa: opiniatimisoarei.ro

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.