joi, 20 iunie, 2024

Special Arad Logo

  După atacul hackerilor, site-ul Parcului Natural Lunca Mureșului a fost reconstruit de la zero

  de Special Arad | 23 august 2017, 1:17 PM | Știri Arad

  0

  În urmă cu aproape trei luni, pe 30 mai, hackerii au transformat pagina de internet luncamuresului.ro într-un „ecosistem XXX”, drept pentru care administrația Parcului Natural Lunca Mureșului a fost nevoită să blocheze accesul vizitatorilor online și să construiască un website nou-nouț.

  „Dorim să vă informăm că Administrația Parcului Natural Lunca Mureșului a relansat, începând cu data de 22 august, pagina web oficială a parcului nostru. Dacă în urmă cu câteva luni, după un atac de tip hacking, conducerea parcului fost nevoită să blocheze accesul la website, de astăzi, site-ul a fost redeschis publicului”, se arată într-un comunicat.

  Paginile acestuia au fost reconstruite de la zero, regândind structura lor într-un mod mai prietenos, făcând-o totodată accesibilă și pe terminabilele mobile gen smartphone sau tabletă. De asemenea s-au adăugat secțiuni dedicate pachetelor turistice, atelierelor de educație ecologică dedicate copiilor, iar în viitor se va implementa o secțiune dedicată avizelor. Aceasta secțiune va facilita încărcarea online a documentelor necesare obținerii avizelor pentru activitățile desfășurate in interiorul parcului (ex. autorizații de exploatare resurse naturale, construcția diverselor imobile etc.) şi va cuprinde numeroase informații utile şi necesare în procesul de avizare, respectiv consultarea Planului de management al parcului, Regulamentul parcului.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.