După 28 de ani de carieră, plutonierul adjutant șef Doboș Ludovic a predat pentru ultima dată tura de serviciu

  de Andreea Daniela B. | 4 November 2022, 1:02 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  După mai bine de 28 de ani de carieră militară în slujba cetățenilor, dl. Plutonier adjutant șef Doboș Ludovic, comandant de echipaj și conducător autospeciale din cadrul Detașamentului de Pompieri Ineu, a predat pentru ultima dată tura de serviciu.

  Acesta a fost felicitat atât de către colegi cât și de conducerea Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vasile Goldiș” al județului Arad pentru întreaga activitate desfășurată.

  Cu prilejul pensionării îi transmitem zile liniștite, multă sănătate și îi dorim să se bucure de pensie cât mai mult timp de acum înainte„, spun pompierii.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.