După 27 de ani de activitate, Ioan Weisl a zis „Stop” și a închis reportofonul

  de Raluca Medeleanu | 19 decembrie 2018, 5:13 PM | Monden

  1

  Chiar dacă nu și-a planificat de la început această meserie, neavând o pregătire în domeniu, viața i-a îndreptat pașii spre o carieră în jurnalism, iar pentru marea majoritate a celor care îl cunosc, a ajuns să fie unul dintre cei mai ușor de recunoscut ziariști din Arad. Iată că mâine, 20 decembrie, după ce a semnat articole timp de 27 de ani, Ioan Weisl intră la pensie.

  Deși o parte din viață a fost inginer, iar apoi a lucrat chiar și în administrație (la Prefectura Arad și la Consiliul Județean Arad), Ioan Weisl a început să scrie la ziar încă din 1991. A început pe post de colaborator, la ziare precum Tribuna de Arad, Renașterea bănățeană, Adevărul de București, ajungând să colaboreze chiar și cu prestigiosul BBC (timp de 2 ani), iar din 2001 a devenit ziarist cu normă întreagă, pe post de corespondent de la Arad pentru agenția de știri Agerpres.

  Astăzi, la cei 65 de ani ai săi, Weisl și-a luat la revedere de la colegii de breaslă și de la reprezentanții instituțiillor publice, anunțându-i că a hotărât să apese pe butonul „Stop” al reportofonului care îl avea mereu asupra sa la fiecare conferință de presă, dar și pe „butonul” carierei sale.

  „A fost de-ajuns”, ne-a spus domnu’ Nelu, cum îl știm noi. „E nevoie și de relaxare în viață”, iar noi îi urăm pe această cale relaxare plăcută!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  8 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.