După 13 ani, Afroman relansează „Because I Got High”

  de Special Arad | 24 octombrie 2014, 12:54 PM | Muzică | Video

  0

  Când Afroman a scos melodia „Because I Got High” în 2001, a devenit instant un imn al tuturor sparţilor… și nu numai. Era genul de melodie care inspira copiii să ruleze un joint, să-şi deschidă geamurile la maşină şi să se plimbe aiurea cu melodia dată la maxim la casetofon. Acum, după 13 ani, Afroman a scos o versiune nouă din „Because I Got High”, dar de data asta e cu mesaj politic, scrie VICE.

  Noua versiune este o colaborare între Weedmaps şi NORML, două organizaţii pro-marijuana care l-au luat pe Afroman ca „brand ambassador.” Clipul, lansat azi, îl prezintă pe Afroman cum se plimbă prin Los Angeles pe o canapea cu roţi şi, deşi are fire gri pe freza afro şi pleoapele grele, el face rap despre beneficiile fumatului de iarbă:

  I had problems with glaucoma, but then I got high
  Smelled a cannabis aroma, and I got high
  Glaucoma’s getting better, and I know why (why, man?)
  Because I got high, because I got high, because I got high

  Drogul este kriptonita lui Afroman, iar în melodia originală îi cauzase de toate de la coaie albastre la paraplegie, dar a fost rebranduit în această versiune. Acum Afroman conduce echipa de PR a ierbii. Versurile noi vorbesc despre mers la facultate, renunţarea la alcool şi fondarea şcolilor de stat… toate pentru că s-a prăjit.

  Vezi aici videoclipul integral:

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.