marþi, 5 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Dumitru Buzatu, președintele Consiliului Județean Vaslui, a fost dat afară din PSD după ce a fost prins luând șpagă de 1,25 milioane de lei

  de - | 23 septembrie 2023, 12:53 PM | Naţional

  0

  Dumitru Buzatu a fost dat afară din PSD în urma deciziei Consiliului Politic Național, cu unanimitate de voturi. Preşedintele Consiliului Judeţean Vaslui, Dumitru Buzatu, a fost reţinut sâmbătă dimineaţa de procurorii DNA Iaşi.

  Buzatu a fost dus la audieri în zorii zilei, după percheziţiile care au avut loc la locuinţa sa din comuna Ştefan cel Mare, județul Vaslui. Buzatu a fost prins vineri seara în timp ce primea 1,25 milioane de lei mită pentru a ajuta o companie să obţină un contract.

  Conform surselor citate de Vremea Nouă, este vorba despre o mită dată pentru continuarea drumului strategic Bârlad – Laza – Codăești, un drum a cărui valoare totală de execuție depășește 222.000.000 lei.

  Marcel Ciolacu anunța vineri seara că va convoca Biroul Politic Național și propune excluderea lui Dumitru Buzatu.

  „Voi convoca mâine de urgență Biroul Politic Național în format online și voi propune colegilor excluderea domnului Dumitru Buzatu din partid. Am spus întotdeauna că în mandatul meu toleranța pentru faptele de corupție este ZERO! Iar cei care nu înțeleg acest lucru nu au ce căuta în PSD!”, scria vineri Ciolacu pe Facebook.

  Dumitru Buzatu este vicepreședinte PSD, președinte al CJ Vaslui, fost deputat și unul dintre cei mai longevivi lideri județeni ai PSD.

  sursa: Știripesurse

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.