Duminică, la Chișineu Criș e sărbătoare! Începe Festivalul Național „Jocuri Tradiționale Bătrânești”

  de Special Arad | 10 mai 2017, 12:03 PM | Chişineu Criş | Știri Arad

  0

  Știri Arad. Duminică, 14 mai, în localitatea Chișineu Criș din județul Arad se va organiza Festivalul Concurs Național „Jocuri Tradiționale Bătrânești”, care va aduce laolaltă ansambluri și grupuri folclorice din țară și străinătate, pentru a-și întrece talentul muzical și de dansuri tradiționale.

  Evenimentul va începe la ra 14:oo și se va desfășura pe scena special amenajată din piața agroalimentară și îl va avea ca prezentator pe solistul Doru Ciupa.

  Programul evenimentului îl puteți consulta mai jos:

   

  afis final-net-1

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.