Duminică infernală pentru pompieri! Pe lângă incendiul de la groapă, au mai fost încă 8 incendii ample în județ

  de Special Arad | 2 august 2021, 11:51 AM | Știri Arad

  0

  Duminica nu a fost defel zi de odihnă pentru pompierii din cadrul ISU Arad! În ultimele 24 de ore, subunitățile instituției, pe lângă acțiunea de stingere a incendiului de la groapa de gunoi din Arad (care încă se desfășoară), au mai avut alte 37 misiuni de intervenție.

  Au fost 29 misiuni de tip SMURD și 8 incendii, dintre care 7 incendii de vegetație uscată și 1 incendiu la o fermă în localitatea Mișca unde s-a intervenit pentru stingerea unei depozit de baloți în aer liber.

   

  Citește și: Pompierii din Arad și județ continuă lupta cu focul! Incendiul se manifestă pe o suprafață de 500 mp 

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.