„Dumbo” și „Madre”, la Cinema Grădiște și Arta

  de [email protected] | 21 July 2021, 1:32 PM | Cultură | Film

  0

  Cele două cinematografe gestionate de Centrul Municipal de Cultură oferă în acest weekend două filme din anul 2019: un film pentru copii în cartierul Grădiște și o dramă, coproducție Spania-Franța, la „Arta”. Intrarea va fi liberă în ambele cazuri, în limita locurilor disponibile.

  Cei mici vor fi așteptați vineri, 23 iulie, de la ora 21:30, în grădina de vară a cinematografului din cartierul Grădiște, unde organizatorii pregătesc o nouă proiecție în cadrul Serilor de filme în aer liber pentru copii. Este vorba de filmul „Dumbo”, producție Walt Disney, dublat în limba română.

  A doua zi, sâmbătă, de la ora 21:45, în grădina de vară a cinematografului Arta va rula o dramă puternică și sensibilă în același timp, „Madre”, regizat de Rodrigo Sorogoyen. Filmul o are în centru pe Elena, o femeie din Spania care și-a pierdut fiul în vârstă de șase ani, iar la un deceniu după incident îl întâlneşte pe Jean, un adolescent care îi aduce aminte de fiul ei și între cei doi se naște o relaţie cu urmări neaşteptate.

  Accesul la ambele proiecții se face pe bază de rezervare, la numărul de telefon/WhatsApp 0740.946.821 la cinematograful din Grădiște și la adresa [email protected] sau la numărul de telefon 0723.897.956 la Cinema Arta.

  În cazul în care vremea va fi nefavorabilă, proiecția filmului „Dumbo” se va amâna, însă „Madre” va fi mutată în sala mică a cinematografului Arta.

  IMPORTANT:
  Participarea la evenimentele în aer liber este condiționată conform prevederilor legale în vigoare, după cum urmează:
  – pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;
  – persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR, nu mai vechi de 72 de ore;
  – persoanele care prezintă rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore;
  – persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2, fapt dovedit prin documente medicale (test RT-PCR pozitiv la data diagnosticului, bilet de externare din spital sau test care să dovedească prezența de anticorpi de tip IgG efectuat cu maxim 14 zile anterior desfășurării activității).

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.