joi, 13 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Duckadam și-a dat demisia de la FCSB: „Nu mai mă simțeam dorit”

  de Lucian Dănilă | 15 iunie 2020, 8:13 AM | Sport

  0

  Helmut Duckadam, cel care în urmă cu 34 de ani intra în istoria fotbalului dar și în Guiness Book după ce a apărat patru penalty-uri consecutiv în finala Cupei Campionilor Europeni, cu FC Barcelona, a demisionat de la FCSB.

  Duckadam era angajat al clubului patronat de Gigi Becali din 2010, dar după zece ani în care a ocupat funcția de director de imagine al grupării a decis că e momentul să încheie acest capitol.

  „A fost frumos!

  După multe ezitari, am hotărât azi, 14.06.2020, că este momentul să-mi înaintez demisia din cadrul SC Fotbal Club FCSB.

  Consider că este mai onorabil să-ți înaintezi demisia, când simți că nu mai ești dorit, decât să aștepți momentul când vei fi dat afară.

  Au fost momente dificile, dar și foarte multe momente frumoase! A fost una dintre cele mai frumoase perioade din viața mea!

  Îi mulțumesc domnului Becali, în numele familiei mele, pentru tot ce a făcut pentru noi și îl asigur că voi rămâne același om serios și loial.

  Doresc mult succes echipei, și-mi doresc, ca în acest an să câștige un trofeu!”, a scris Duckadam pe Facebook.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.