marþi, 16 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Duckadam reacționează după discursul emoționant al lui Donald Tusk. Ce cadou i-a făcut fostul mare portar oficialului european

  de - | 13 ianuarie 2019, 3:47 PM | Naţional

  0

  Fostul mare portar, arădeanul Helmuth Duckadam, s-a declarat copleșit după discursul pe care președintele Consiliului European, polonezul Donald Tusk, l-a avut la preluarea de către România a președinției Uniunii Europene. Digisport.ro anunță că actualul oficial al celor de la FCSB a decis să-i răspundă lui Tusk, făcându-i un cadou. Aceștia anunță că Helmuth Duckadam i-a trimis oficialului european o pereche de mănuși de portar semnate, respectiv două sticle de pălincă, făcută chiar de el (n.red. – probabil la Semlac).


  Citește și: România a preluat președinția Consiliului Uniunii Eduropene! Discurs extraordinar în limba română a lui Donald Tusk


  Imediat după evenimentul de la Ateneu Român, unde Donald Tusk și-a rostit discursul de acum istoric, Duckadam a declarat, în direct prin telefon, la emisiunea Digi Sport Special, că „Am văzut, împreună cu familia. Nici prin cap nu-mi trecea așa ceva, dar sunt foarte mândru și foarte fericit că, la un asemenea nivel, mi se pomenește numele și sunt foarte emoționat. (…) Mi s-a părut că e un moment unic, în care luăm președinția UE și m-am uitat la acest eveniment, chiar dacă nu mă interesează politica în mod direct, totuși urmăresc acest fenomen. Cred că a fost mai interesant pentru mine, de aici, pentru că, de acolo, emoțiile ar fi fost mult mai mari când cineva vorbește la un asemenea nivel despre tine. Mă bucur că, după 33 de ani, performanța Stelei a fost apreciată”.

  Sursa: digisport.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.