duminicã, 14 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Ducii de Sessex, Megan și Harry, își pierd fanii. Contul lor de Instagram a pierdut 700 de mii de urmăritori

  de Special Arad | 24 august 2021, 7:40 PM | Monden

  0

  (foto: Instagram)

  Toate scandalurile în care au fost implicați Ducii de Sussex în ultima perioadă le-au afectat popularitatea. Contul lor oficial de Instagram a pierdut 700 de mii de urmăritori într-un an, potrivit cotidianului britanic The Sun, care citează o analiză făcută de o firmă de specialitate.

  Au ajuns la 10,1 milioane de fani. Dar dintre aceștia, doar două treimi ar fi persoane reale. Restul ar fi boți, scrie în raportul experților.

  Ducii de Sussex sunt în urma familiei la numărul de urmăritori pe Instagram. Contul Reginei are 10,3 milioane de abonați, în creștere cu 1,3 milioane într-un an.

  Iar Ducii de Cambridge, William și Catherine, sunt urmăriți de 13 milioane de oameni, un plus de un milion față de anul trecut.

  Interviul dat de ducii de Sussex realizatoarei Oprah Winfrey a produs un scandal imens discutat și dezbătut de presa pe ambele maluri ale Atlanticului. Cei doi au discutat despre viața în cadrul Casei Regale britanice.

  În cadrul interviului urmărit de aproximativ 11,1 milioane de britanici, ducii de Sussex au acuzat Casa Regală de Windsor de rasism și indiferență. Conform susținerilor acestora, un membru al Casei Regale s-ar fi întrebat „cât de închisă ar urma să fie pielea” fiului lor, Archie.

  Meghan Markle a mărturisit că a avut gânduri suicidare din cauza presei, dar familia regală nu i-a permis să primească ajutor în acele momente dificile pentru sănătatea sa mintală. În interviul de două ore difuzat duminică noapte la postul american de televiziune CBS, soția prințului Harry spune că a fost victima unei adevărate campanii de denigrare, în fața căreia Casa Regală nu a protejat-o.

  Citește mai multe AICI

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.