sâmbãtã, 13 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Dublu accident, în urmă cu câteva minute, la Praktiker (Foto)

  de Lucian Dănilă | 21 februarie 2017, 7:17 PM | Știri Arad

  0

  Știri Arad. În urmă cu câteva minute (în jurul orei 19), pe strada Petru Rareș, lângă magazinul Praktiker, a avut loc un dublu accident. Șoferul unei mașini Peugeot n-a respectat distanța regulamentară față de autoturismul din fața sa, un Opel Zafira, și l-a lovit din spate pe acesta. În urma impactului, nicio persoană n-a fost rănită, dar cele două autoturisme au fost destul de serios avariate.

  Șoferul mașinii Opel Zafira a tras mașina de pe carosabil, dar Peugeot-ul a rămas lovit la locul unde s-a petrecut accidentul. În acest timp, dinspre Grădiște, venea un Ford Fiesta, iar șoferul acestuia a văzut prea târziu Peugeot-ul pe banda 1, în sensul de mers spre Oradea, nu a mai putut evita impactul și a intrat în plin în spatele acestuia.

  Astfel, autoturismul Peugeot a fost graf avariat, atât din partea din față cât și în partea din spate, în timp ce Ford-ul a suferit pagube însemnate în partea frontală. O femeie aflată pe scaunul din dreapta al autoturismului Ford a suferit lovituri la cap și a fost preluată de un echipaj SMURD.

  La fața locului a ajuns și un echipaj al Poliției Rutiere.

  Atenționăm șoferii că vizibilitatea este redusă din cauza ploii și îi îndemnăm să conducă cu prudență, pentru a evita eventualele accidente.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.