joi, 25 iulie, 2024

Special Arad Logo

  DSP și DSVSA – chemate de urgență la Grădința PP 16! Peste zece copii au greață și dureri de stomac, însoțite de vărsături

  de Alin Olteanu | 19 octombrie 2018, 11:01 AM | Știri Arad | Topic special

  0

  Părinții unor copii de la Gradința PP 16 din municipiul Arad, situată pe Aleea Predeal, din zona Vlaicu, au reclamat la Direcția de Sănătate Publică o problemă deosebit de gravă. Cel puțin zece dintre copiii de grădiniță au acuzat greață, dureri de stomac și au vărsături, ieri părinții fiind invitați, individual, să îi ia acasă.

  Am crezut că la mijloc este problemă de alimentație, grădinița fiind una cu program prelungit, din cauza unei mâncări care le-a fost oferită copiilor, însă directorea Grădiniței „Prietenia”, doamna Ramona Șarga, a ținut să dezmintă: „Nu este vorba de alimentație. Chiar am trimis la DSV o monstră pentru analize. Marți, o fetiță a acuzat stare de rău, miercuri, alți doi copii, iar joi și mai mulți. ulterior, alții au rămas acasă, părinții preferând să nu îi expună. Știți cum e… întotdeauna când sunt probleme, vinovată e grădinița. Însă, vă subliniez, acum nu este vorba de alimentație. Nu știm care este cauza, dar cu siguranță se va afla. ”

  Într-adevăr, vor urma verificări făcute de inspectorii de la DSP și DSVSA, urmând să se stabilească exact ceea ce s-a întâmplat.

  Revenim cu amănunte.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.