Iubire cu final nefericit. Un italian și-a împușcat fosta soție româncă, apoi a încercat să-și pună capăt zilelor

  de Special Arad | 24 December 2021, 9:15 AM | Naţional

  0

  (foto: Observator)

  Scene șocante în centrul unui oraş din judeţul Mehedinţi. O femeie de 43 de ani a fost împuşcată mortal în plină stradă, chiar de fostul soţ, un italian de 73 de ani.

  Individul s-a întors în România, după ce femeia, Sanda Ș., l-a părăsit. Imediat după ce şi-a ucis soţia, bărbatul s-a împuşcat şi el, în încercarea de a-şi pune capăt zilelor. Acesta a supravieţuit însă şi a fost transportat la spital în stare gravă.

  Bărbatul a mers la magazinul de pompe funebre al fostei soții, a încercat să vorbească cu aceasta, însă între cei doi a izbucnit un conflict care a escaladat rapid. Într-un moment de furie oarbă, individul a scos pistolul, l-a pus la tâmpla fostei soții și a tras.

  După ce a împușcat-o pe femeie a încercat să se sinucidă și și-a tras câteva gloanțe în zona pieptului, relatează reporterul Observator Cristina Oprea. Medicii care au intervenit care au ajuns la fața locului nu au mai putut să facă nimic pentru femeie, declarând decesul acesteia. Au reușit, însă, să-l resusciteze pe atacator. El a fost transferat în stare gravă la spitalul din Drobeta Turnu Severin, iar medicii de aici sunt deocamdată rezervați cu privire la șansele lui de supraviețuire. Cei care au asistat la scenele din Vânju Mare spun că bărbatul era agitat și ar fi îndreptat pistolul inclusiv asupra unor martori care au încercat să aplaneze conflictul înainte de a se produce tragedia.

  Nu se cunosc cu exactitate motivele bărbatului, însă cei care îi cunosc suspectează că gelozia ar putea să fie o explicație, iar polițiștii iau inclusiv premeditarea, dat fiind faptul că bărbatul a mers înarmat la întâlnirea cu fost soție și a tras fără să ezite.

  Citește mai multe aici

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.