DSP a acordat avizul epidemiologic pentru modificarea de structură a secțiilor Pediatrie I și II

  de Special Arad | 7 June 2022, 11:01 AM | Sănătate | Știri Arad

  0

  Direcția de Sănătate Publică a Județului Arad a acordat astăzi avizul epidemiologic pentru modificarea de structură a secțiilor Pediatrie I și II, anunță într-un comunicat purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Județean de Urgență. Modificarea a fost necesară în contextul în care clădirea Secției Clinice Pediatrie I a intrat în proces de reabilitare și modernizare, printr-un proiect derulat de către Asociația Cetatea Voluntarilor Arad cu ajutorul comunității locale.

  În perioada lucrărilor, Secția Clinică Pediatrie I își va desfășura activitatea, cu un număr de zece paturi, în incinta Secției Clinice Pediatrie II.

  „Am fost nevoiți să relocăm Pediatria I în clădirea Pediatriei II pe perioada lucrărilor de reabilitare la instalațiile sanitare, lucrări care estimăm să se finalizeze în aproximativ trei săptămâni. Astfel, Pediatria I, destinată celor mai mici dintre pacienți va funcționa cu un număr de zece paturi în incinta clădirii Pediatriei II. Datorită acestor modificări pot apărea unele inconveniente sau timpi de așteptare mai mari la internare respectiv la externare, însă facem apel la înțelegerea dumneavoastră deoarece efectuarea acestor lucrări este deosebit de importantă pentru confortul micuților pacienți”, a declarat dr. Cătălin Hreniuc, directorul medical al SCJU Arad.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.