Drumul lui Isus pe Golgota va fi refăcut și anul acesta la Arad

  de [email protected] | 10 aprilie 2014, 7:44 PM | Știri Arad | Topic special

  0

  Peste 70 de actori profesioniști și amatori vor reconstrui și anul acesta drumul pe care l-a făcut Isus spre Golgota. „Drumul Crucii – Cu moartea pe moarte călcând“, care anul trecut a adunat în jur de 1000 de arădeni, se va desfășura în Vinerea Mare, 18 aprilie, de la ora 18.00, în centrul Aradului.

  Precum și anul trecut, traseul va fi de la Podgoaria, de data aceasta însă de la Casa de Cultură a Sindicatelor, parcurgând Bulevardul Revoluției, urmând ca scena răstignirii să aibă loc în Piața „Avram Iancu”.

  Peste 70 de actori, profesioniști și amatori, vor interpreta rolurile soldaţilor, ale bocitoarelor, intenţia lor fiind cea de a reconstitui atmosfera de acum 2.000 de ani când Isus era dus spre a fi răstignit pe cruce. Rolul lui Isus va fi interpretat și acum de Daniel Leș.

  Dramatizarea „Drumul Crucii – Cu moartea pe moarte călcând“ va fi realizată cu sprijiul Primăriei Municipiului Arad, Poliției Locale Arad, Poliției Rutiere Arad dar și sprijinul mai multor biserici locale.

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.