Drumul județean Pecica-Turnu, închis timp de două zile

  de Special Arad | 10 aprilie 2020, 3:24 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  (foto: Google Satellite View)

  Comunicat. DJ 790J Pecica-Turnu va fi închis circulației timp de două zile, în perioada 13.04.2020-15.04.2020. Oprirea circulației este necesară pentru execuția podețului transversal de la km 41+612.

  Pentru ca traficul rutier să se desfășoare normal, Consiliul Județean Arad propune ruta ocolitoare: Pecica-DN7-DN7B-Turnu.

  Lucrările de investiții continuă. Acest drum este modernizat din fonduri europene și se află în plin proces de reabilitare. Am semnat în 2019 contractul pentru modernizarea acestui drum, care este important pentru comunitatea locală. Știu cât au așteptat oamenii acest drum și sunt sigur că va fi finalizat la termenele prevăzute” a afirmat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

  Tronsonul Turnu – Pecica are o lungime de 9,2 kilometri, valoarea lucrării fiind de 8.444.795 lei (TVA inclus).

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.