joi, 22 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Drumul DJ109 a fost închis circulației, după ce porțiunea dintre Remetea Oaşului şi Călineşti Oaş a fost inundată

  de - | 3 decembrie 2023, 6:40 PM | Naţional

  0

  (foto: Prefectura Satu Mare)

  Drumul Judeţean 109 a fost închis circulaţiei duminică după ce a fost inundat pe porţiunea cuprinsă între localităţile Remetea Oaşului şi Călineşti Oaş, informează Instituţia Prefectului conform Agerpres.

  „Ca o primă măsură s-a decis închiderea circulaţiei pe Drumul Judeţean 109 K: Oraşu Nou – Prilog – Remetea Oaşului – Boineşti – Călineşti Oaş. Drumul se închide temporar până la scăderea nivelului de pe râul Tur”, precizează sursa citată.

  În urma atenţionării Cod portocaliu de viituri, valabilă duminică pe râuri din judeţul Satu Mare, prefectul Radu Roca se află în teritoriu împreună cu specialiştii de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Satu Mare şi ai Agenţiei Naţionale de Îmbunătăţiri Funciare Satu Mare, ai Apelor Române, pentru a verifica situaţia de pe cursul râurilor Crasna şi Tur şi cea de la Barajul de Acumulare de la Călineşti Oaş.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.