Drumul dintre Săvârșin și Valea Mare, închis temporar

  de Special Arad | 14 septembrie 2022, 3:54 PM | Știri Arad

  0

  Drumul județean care face legătura între Săvârșin și satul aparținător Valea Mare a fost închis temporar, pentru reparații, până în 20 septembrie, pe tronsonul care traversează calea ferată. Traseul este ușor deviat, pe drumul tehnologic de la podul de peste Mureș, în paralel cu calea ferată, spre Hălăliș, cu o lungime de circa 2700 de metri.

  Reamintim că, până la expertizarea siguranței podului de peste Mureș de la Săvârșin, accesul vehiculelor este permis până la o limită de tonaj de 7,5 tone.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.