Drumul de vis între Vârfurile și Hălmagiu… coșmar încă o iarnă

  de O. Peniță | 6 octombrie 2014, 10:19 AM | Hălmagiu | Știri Arad | Topic special | Vârfurile

  0

  Lucrările de asfaltare pe DN 76 Deva – Oradea avansează cu pași de melc. Poate nici așa… De parcă nu s-ar ști că temperaturile scăzute nu vor permite avansarea lucrărilor de refacere a carosabilului, firma care a câștigat licitația pentru modernizarea DN 76 pare a nu exista pe drumul între Vârfurile și Hălmagiu. Cei câțiva muncitori pe care i-am întâlnit în periplul nostru prin județ, între localitățile amintite, n-au fost în stare să ne explice de ce nu se lucrează într-un alt ritm. „Noi facem ce ne-au spus patronii. Nu știm de ce nu suntem mai mulți” – ne-au șoptit doi dintre lucrătorii la drum.

  Așadar, nicio șansă pentru șoferi să aibă parte, până anul viitor (finalul anului viitor… probabil) de un traseu liniștit pe DN 76 și, mai mult, dacă privim cu atenție la starea în care se află carosabilul acum (acel jumătate de carosabil pe care se circulă), coșmarul este ca și asigurat. N-am fi mirați dacă, la iarnă, am fi anunțați că DN 76, între Hălmagiu și Vârfurile – dar și pe alte porțiuni – este blocat în totalitate.

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.