Drumul de la Frumușeni, rupt de viitură, intră în reparații

  de Special Arad | 2 august 2018, 6:18 PM | Știri Arad

  0

  (foto: ISU Arad)

  Comunicat. Președintele Consiliului Județean Arad, Iustin Cionca, a dispus astăzi începerea lucrărilor de reparație la drumul județean Frumușeni-Aluniș, rupt de viitură miercuri seara. Directorul General al Direcției Tehnice a Consiliului Județean Arad, Răzvan Ciubotaru, a inițiat încă de astăzi procedurile necesare executării lucrărilor de reparație.

  A fost contactat constructorul care realizează intervenția în regim de urgență, acesta urmând să disloce pe acest șantier utilajele necesare, dintre care unele vor fi retrase de la alte lucrări, pentru că această intervenție este prioritară.

  „Îmi doresc să lucrăm pe viteză și bine! Intervenția propriu-zisă la refacerea podețului va începe vineri dimineața și presupune o lucrare mai complexă, prin care reconfigurăm tubulatura metalică existentă, refacem infrastructura și suprastructura podețului, refacem timpanele laterale ale podețului și realizăm o zonă de captare a apei în partea dinspre amonte a podețului. După această intervenție obligatorie refacem calea de rulare a autovehiculelor, să redeschidem drumul urgent”, a declarat președintele Consiliului Județean Arad, Iustin Cionca.

  Până la refacerea completă a tronsonului de drum și a podețului, se va putea circula în condiții de șantier. Ca rută ocolitoare, vă recomandăm folosirea drumului agricol asfaltat Frumușeni-Aluniș, care permite un trafic de maxim 3,5 tone.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.