miercuri, 24 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Dramă imensă în Arad! Claudia, mama micuței Sara Ruști, fetița imobilizată de cinci ani în urma unui accident, a murit azi noapte…

  Claudia s-a stins azi noapte. Sara Ana Maria Ruști a rămas fără cel mai important sprijin al ei, mama...(foto: Facebook)

  Nu știu dacă am mai auzit vreo poveste mai tristă ca aceasta... Există oare durere mai mare?

  În urmă cu aproape cinci ani, Sara Ruști, o fetiță de numai un an și zece luni a suferit un accident și de atunci a rămas imobilizată. O întreagă comunitate s-a mobilizat pentru a o ajuta pe micuța Sara Ana Maria, aceasta fiind tratată în mai multe spitale din țară și din Ungaria. Azi noapte însă, Sara a rămas fără cel mai important sprijin al ei: a murit mama sa, Claudia, la numai 44 de ani, în casa în care locuia în cartierul Sânnicolau Mic…

  „S-a întâmplat brusc. Se plângea de anumite dureri în ultimul timp, iar azi noapte i s-a făcut rău, a căzut și s-a lovit la cap. Nu mai înțelegem nimic. Este o durere atât de mare că nu o putem exprima”, spun rudele Claudiei.

  În urmă cu doar zece zile scriam despre povestea Sarei, despre drama prin care trece familia ei. La Baza Desavoia s-a organizat un turneu de fotbal caritabil cu strângere de fonduri pentru tratamentul de care are nevoie micuța. La fel s-a întâmplat și la finele anului 2016, atunci când cei mai cunoscuți fotbaliști din Arad s-au reunit tot pentru a o ajuta pe Sara.

  În ultimii patru ani au avut loc mai multe evenimente organizate pentru a o ajuta pe Sara Ana Maria Ruști. Concerte la Teatrul „Ioan Slavici”, diferite alte evenimente, iar cea care a stat mereu lângă ea, oră de oră în ultimii aproape cinci ani, a fost Claudia, mama ei. Durerea mamei era imensă din clipa acelui nefericit accident. A avut grijă de micuța ei în fiecare secundă de la acea clipă nefericită, a fost lângă pătuțul ei prin toate spitalele prin care a fost plimbată, la Târgu Mureș, la București, la Szeged, peste tot.

  Azi noapte, însă, Sara a rămas fără cel mai important sprijin al ei. Corpul Claudiei a cedat în urma grelelor încercări prin care a trecut în toată această perioadă. I s-a făcut rău, a căzut și Sara, dar și fratele ei, Denis, au rămas fără mamă…

  Nu știu dacă am auzit o poveste mai tristă ca aceasta…

  A rămas tatăl, Flore Ruști, cel care probabil nu mai înțelege nimic din tot ceea ce s-a întâmplat și se întâmplă în familia lui. Rămas fără Claudia, Flore se vede acum rămas singur în misiunea sa de a-și crește copiii.

  Cei care doresc să fie alături de Flore Ruști, de micuța Sara Ana Maria, o pot face donând la conturile scrise mai jos:

  RO42BTRL00201201R07364XX – în lei,

  RO66BTRL00202201R07364XX – în dolari,

  RO17BTRL00204201R07364XX – în euro;

  (SWIFT BTRLRO22ARA)

  Conturile sunt deschise pe numele tatălui fetiţei, Ruşti Augustin Florin, la Banca Transilvania, sucursala Arad , Str. Unirii, nr. 5.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Va dati seama cat iubeste „dumnezeu” fetita aceea? Si cu handicap foarte grav, si fara mama. Laudat foe-i numele pentru „planul” pe care il are pentru un copil torturat, asa-i, crestinilor? Apropo, de ce nu merge careva cu „credinta cat bobul de mustar” sa puna mana pe fetita si sa o vindece?

   +5 voturi
   +1
   -1
   • Pentru ca toti sunt atei ca tine. Pt ca toti sunt rai si fara acel bob de credinta in suflet. Nu e cazul sa te legi de credinta fiecaruia. Nici unul nu e mai bun ca altul. Cum nici tu nu esti mai bun ca mine sau invers. Suntem o apa si un pamant si vom muri cu totii la un moment dat dar nu stim cand. Cat despre doamna decedata…atat a fost firul ei… nu e nici prima si nici ultima mama care moare. Doar ca e mai mefiatizat cazul. O gramada raman orfani…cam asta e viata…

    +2 voturi
    +1
    -1
     • Nemultumirea ta nu-si are locul, pentru ca exita doua cai de a privi lucrurile : daca totul se termina „la groapa”, (cum banuiesc eu ca gandesti), supararea ta nu e valabila datorita faptului ca in acest caz NU EXISTA DUMNEZEU. Deci ne e EL de vina ci „cruda natura”.
      Daca totul „nu se termina la groapa”, asa cum cred adevaratii credinciosi, atunci calvarul suferit de cineva pe pamant e „o picatura in ocean”, fata de timpul petrecut in viata vesnica.
      Problema, in aceasta situatie a doua, e UNDE OMUL ISI VA PETRECE VESNICIA, CU DUMNEZEU SAU FARA EL
      Personal, nu am raspuns de ce ingaduie Dumnezeu sa sufere si fetita si familia ramasa, (am si eu in familie un caz grav de suferinta crunta…de 19 ani), dar sunt convins de dragostea lui Dumnezeu pentru toti oamenii, El dorind ca toti oamenii sa-si petraca aceasta vesnicie alaturi de EL. Solutia a dat-o in persoana Mantuitorului ISUS HRISTOS DOMNUL. Alegerea e a fiecaruia in parte.

      +4 voturi
      +1
      -1

  Scrie un comentariu

  8 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.