luni, 22 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Drama erotică „Fifty Shades of Grey“ „a încins“ internetul: filmul are cel mai vizionat trailer al anului

  de Special Arad | 30 iulie 2014, 4:41 PM | Film

  0

  Drama erotică „Fifty Shades of Grey/ Cele 50 de vicii ale Domnului Grey“, care are la bază bestsellerul omonim al scriitoarei EL James, a cucerit cinefilii, trailerul filmului devenind cel mai vizionat al anului 2014, cu peste 36 de milioane de vizualizări pe YouTube la doar câteva zile de la lansare, scrie Adevărul.

  Primul trailer oficial al dramei erotice „Fifty Shades of Grey“ a adunat 36.4 milioane de vizualizări pe canalul YouTube de la lansare din 24 iulie, potrivit firmei Zefr, care monitorizează numărul de afişări, mai notează „THR“.

  „Fifty Shades“ se bucură de cel mai bun debut al unui trailer din 2014, recordul precedent fiind deţinut de cel al filmului „Teenage Mutant Ninja Turtles/ Ţestoasele Ninja“, cu 31 milioane de vizualizări. „Godzilla“ şi „Transformers: Age of Extinction/ Transformers: Exterminarea“ au atras 26.3 milioane de vizualizări în prima săptămână de la lansare, în timp ce trailerul comediei „Dumb and Dumber To/ Tăntălăul şi gogomanul“ a avut 23.5 milioane de afişări.

  Unul dintre cele mai aşteptate filme ale anului 2015, „Fifty Shades of Grey“ îi are în distribuţie pe actorii Dakota Johnson, în rolul naivei Anastasia Steele, şi pe Jamie Dornan, în rolul lui Christian Grey, iubitul miliardar şi sadomasochist.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.