miercuri, 12 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Dramă cutremurătoare! Un elev s-a aruncat sub tren pentru că nu a luat Bacul cu nota necesară pentru Cambridge!

  de - | 11 iulie 2015, 11:35 AM | Naţional

  0

  Un elev s-a sinucis deşi media era cu aproape un punct mai mare decât avea nevoie pentru a intra la o universitate de prestigiu din străinătate. Cu 8.20, Paul avea toate şansele să studieze jurnalismul în Anglia, aşa cum visa. Paul tocmai terminase unul dintre cele mai bune colegii din Bacău. La 20 de ani, avea ambiţii mari şi aspiraţii înalte.

  Ca să-şi îndeplinească dorinţa, mai avea nevoie de un singur lucru: o medie de cel puţin 8 la bacalaureat. Marţi, când s-au afişat rezultatele, a crezut că visul lui s-a spulberat.

  Paul luase nota 7.40. Doar 60 de sutimi îl despărţeau de un loc la Cambridge.

  Paul a depus contestaţie, dar n-a mai aşteaptat rezultatele. Miercuri dimineaţă, a plecat de acasă, şi-a închis telefonul şi s-a oprit la o cale ferată din Bacău. Acolo, s-a aruncat sub roţile trenului. A murit pe loc. La două zile de la moartea lui, s-a afişat şi media finală, după recorectare: 8.20. Mai mult decât visase. Însă Paul şi-a răpit singur şansa să se bucure de succesul lui.

  Prietenii şi colegii i-au scris zeci de mesaje de condoleanţe. Devastaţi, părinţii lui n-au avut puterea să vorbească.

  Polițiștii de la Transporturi Feroviare Bacău au deschis o ancheta pentru a stabili in ce împrejurari s-a produs tragicul eveniment.

  Sursa: onlinereport.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.