duminicã, 19 mai, 2024

Special Arad Logo

  Dragostea între patronul Inteco Holding și fostul subprefect Damian a ținut trei săptămâni. N-au bătut recordul, dar s-au chinuit până la sânje…

  de O. Peniță | 11 iulie 2020, 1:56 PM | Pamflet | Topic special

  1

  Cât costă dragostea? Ce întrebare? – își spun cei romantici, dând din cap dezaprobator. Cum să coste dragostea ceva? Păi nu e vorba de dragostea aia platonică, nu dragostea între un El și o Ea, ci între un El și un El. Într-adevăr nu chiar o relație nu de gen LGBTQ, ci una de uzură, bazată pe relații, pile, combinații, specificații, elucubrații și… destinații de top, adică primării, CJ-uri și alte instituții de unde se scot banii de la stat, ușor, simplu, eficient, de efect, rapid și… pentru cunoscători… fără „sifonării”.

  Na bun, spunându-vă toate astea multe de la început, încât unii dintre voi sunt în pragul AVC-ului (stați liniștiți, doar doi subiecți avem în cazul de față….), vă dezvăluim neprevăzutul, inimaginabilul, spectaculosul și, totuși, inevitabilul divorț. Cum între cine și cine? Între El și… El. Adică între Ovidiu Palcu, patronul Inteco Holding și fostul subprefect al Aradului, Vasilică Damian, zis și „baronul” Mureșului. Să fim bine înțeleși, apei Mureșului, nu spectaculoasei țuici de caise sau prune… prietneii știu de ce și cum.

  În sfârșit, ca să n-o lungim s-o facem lată, știți că v-am spus, în urmă cu vreo două-trei săptămâni, că Palcu, Ovidiu, nu procurorul, l-a pus pe Damian director general la Inteco Holding, și cu asta s-au bucurat alții, de la instituții de stat, că locul nu le e în pericol. Și și-a început omul treaba ca la Prefectură când era subprefect PSD, la Damian ne referim, și și-a dat drumul „pe turnantă”: pe valea Mureșului, pe la alte primării, pe unde Ovidelu nu mai avea intrări din cauză, nu de Covid, ci de… hm, cum să-i spunem?, să zicem grandomanie (asta ca să fim eleganți). Și treaba asta a continuat până săptămâna asta când, dintr-o dată, de parcă gradele de afară au acționat în sens negativ, El și El s-au lăsat brusc de mânuță –recunoaștem că nu știm care dintre ei a făcut-o primul- și s-au despărțit, divorțat, separat, nesărutat ș.a.m.d.

  Martorii spun că, totuși, ca o „familie” frumoasă care a fost, cei doi și-au pus în plan să meargă la un consilier marital, care să-i împace, însă, dintre cei doi, chiar dacă El și El, nu se știa cine e EL. Adică cine să plătească ședințele. Și-atunci, scrâșnind din dinți a înjurătură, s-au îndepărtat pe vârfuri unul de celălalt spunându-și unul altuia din vârful buzelor: Pa! Să îmi……….și te bag… ! Nu vă gândiți la prostii, deși noi recunoaștem că, informați cum suntem, ne-au trecut prin cap.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Era totuși „anus contra naturii” ca un pesedist de frunte să pună botul la proiecte județene girate de PNL. Dar mai știi ce le puie mintea la ăștia din mafia transpartinică ? Te doare capul să-i înțelegi, ca la discursurile lu’ Falcă.

   +2 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  5 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.