duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Dr. Constantin Luca: „Ovidiu Hațegan a ajuns în stare gravă la spital, dar acum este foarte bine” | Video

  de Lucian Dănilă | 28 martie 2022, 11:48 AM | Recomandările editorilor | Sport

  0

  Arbitrul arădean Ovidiu Hațegan a suferit ieri seară un infarct și a fost operat la Timișoara, la Institutul de Boli Cardiovasculare. Ajuns în stare gravă la spital, starea sa este acu stabilă, se simte bine, comunică, acest lucru fiind confirmat și de medici.

  „Domnul Hațegan a ajuns în stare gravă la spital, în cursul nopții, cu o ambulanță de la Arad. Noi suntem singurul institut din Vestul României care tratează infarctul miocardic acut prin mijloace intervenționale. Deoarece avem o linie de gardă care asigură permanența la laboratorul de angio-coronarografie, a fost introdus de urgență în sală. I-am făcut angiografia, avea o arteră înfundată și i s-a pus un stent.

  CITEȘTE ȘI: Ovidiu Hațegan este internat la Timișoara cu probleme cardiace! „I-a fost montat un stent”

  Continuăm să îi facem niște investigații suplimentare și în funcție de rezultate vom vedea și ce se va întâmpla cu cariera dânsului.

  Este conștient, este bine, comunică, chiar ar putea să se plimbe și să stea cu noi aici.

  Prognosticul său este unul bun, nu cred că se pune problema de complicații ulterioare, dar în ceea ce privește cariera sa nu ne putem pronunța încă”, spune doctorul Constantin Luca, managerul Institutului de Boli Cardiovasculare Timișoara.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.