miercuri, 12 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Dr. Alban, Rednex, Paraziții, Zdob și Zdub și mulți alții, la Festivalul Berii de la Ștrandul Neptun

  de Special Arad | 4 mai 2022, 10:18 AM | Știri Arad | Topic special

  1

  Festivalul Berii revine la Arad în această vară, în perioada 24-25-26 iunie, la Ștrandul Neptun.

  „Cu, despre și pentru bere. La 23 de ani după debut, ne revedem la Ștrandul Neptun Arad să ciocnim în cinstea celui pe care ne mândrim să-l numim Festivalul Berii Arad. Din 2007 îl așteptăm, din ‘99 îi suntem părinți, iar în 2022 îl primim cu brațele deschise. Muzică, bere, atmosferă și dans pe două scene, într-un weekend deosebit la Ștrandul Neptun, unde cu 23 de ani în urmă a început totul cu Festivalul Eclipsei 1999”, transmit organizatorii.

  Biletele și abonamentele se pot achiziționa atât în mediul online (festivalulberiiarad.ro), cât și fizic, la intrările principale (Podul Decebal și pasarela pietonală de peste Mureș) pe toată durata evenimentului.

  Abonamentele pentru cele 3 zile au două prețuri diferite. Dacă sunt achiziționate în perioada 9 mai – 6 iunie costă 75 lei, iar dacă sunt achiziționate în perioada 7 iunie – 24 iunie costă 99 lei. Biletul pentru o singură zi costă 50 lei.

  Organizatorii anunță că spectacolele se vor desfășura pe două scene, însă deocamdată au anunțat doar trupele care vor cânta pe prima scena:
  PARAZIȚII
  DR ALBAN (Suedia)
  ZDOB SI ZDUB
  Dj PROJECT
  OANA RADU
  REDNEX (Suedia)
  AZUR
  CONNECT-R
  COMPACT
  YNY Sebi

  Trupele care vor cânta pe cea de-a doua scenă vor fi anunțate în curând.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Scump domle-scump!La ce preturi sunt si tot le creste-ti(bata-va dzeu),ar trebui marit instant cu 498,89 de lei si salariile,pensiile si alocatiile cu 49,89% ordinarii si hotii dracului de de de nesimtiti.Ce-s cu preturile astea de rahat?

   +2 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  2 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.