luni, 15 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Două zile pline pentru pompierii ISU: „Facem un apel la populație să renunțe la practica de curățare a vegetației prin incendiere”

  de Special Arad | 1 aprilie 2020, 2:25 PM | Știri Arad

  0

  Comunicat. În ultimele 48 de ore, subunitățile de intervenție ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad au stins 8 incendii.
  Din cele 8 incendii, 6 au fost de vegetație uscată și resturi vegetale și 2 la imobile de locuit.
  La ambele incendii de la imobile casă probabilă a fost aceeași: „efect termic al căldurii din cauza unui horn, canal, burlan sau coș de evacuare a fumului amplasat necorespunzător și neizolat”

  Din cele 6 incendii de vegetație uscată, 2 au necesitat o intervenție cu forțe și mijloace sporite, acestea fiind favorizate de vântul puternic.

  Facem un apel la populație să renunțe la această practică de curățare a vegetației si resturilor vegetale prin incendiere deoarece poate avea consecințe grave.
  Vă mulțumim că stați acasă, dar asta nu înseamnă că trebuie să dați foc.”, spun reprezentanții ISU.

  Cele 9 echipaje SMURD au desfășurat 32 misiuni de acordare a primului ajutor medical.

  Având în vedere situația de urgență generată de COVID 19, la nivelul ISU ARAD a fost dispusă măsura operaționalizării celor 7 autospeciale SMURD vechi, care erau în rezerva subunităților.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.