Două turnee de șah, cucerite de Palatul Copiilor Arad

  de - | 25 July 2016, 12:19 PM | Sport

  0

  În perioada 10 – 14 iulie 2016, copiii de la cercul de șah al Palatului Copiilor Arad, coordonați de prof. Cosma Mitică, au participat la mai multe concursuri naționale, printre care și concursul „Podul Înalt”, organizat de Palatul Copiilor Vaslui, unde Guiu Lorena a câștigat Turneul copiilor până în 12 ani, locul 2 revenindu-i  unui alt arădean – Mărunțiș Patrik. Totodată, Buzuriu Răzvan a ocupat locul I la categoria de 8 ani și Miculiț Vlad a ocupat locul III la 10 ani. În clasamentul final, echipa de sah a Palatului Copiilor Arad a ocupat locul II, locul I fiind acordat echipei gazdă.

  Cu emoție, după reușitele din Vaslui, echipa de sah s-a îndreptat spre mare, la Concursul Național al Palatelor și Cluburilor Copiilor din întreaga țară –  Festivalul șahului juvenil –  aflat la a 11 –a ediție, unde Palatul Copiilor Arad a reușit să doboare recordul Palatului Copiilor Constanța câștigând  ediția 2016”, a spus prof. Cosma Mitică.

  Moțiu Victor, în vârstă de doar 11 ani, a ocupat locul III în turneul copiilor până în 18 ani,  Buzuriu Răzvan a ocupat tot locul III în turneul copiilor până în 10 ani, el având doar 7 ani, Guiu Lorena a ocupat locul I la secțiunea  fete de 12 ani, Mărunțiș Patrik, locul I la băieți 12 ani, Miculiț Vlad locul I la 10 ani, frații Hălmăjan Iulian și Fabian locul III la 12 ani respectiv la 10 ani.

  Șahiștii de la Palat au dat dovadă de pricepere și în cadrul Concursului Național Online „Trofeul Pietroasele”, organizat de Palatul Copiilor Buzău, unde au   obținut 4 premii II prin frații Filip și Victor Magold, respectiv Popescu Maia.

  Cristina Zaha

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.