duminicã, 19 mai, 2024

Special Arad Logo

  Două săptămâni până la aflarea primului verdict în cazul acuzațiilor de dopaj ale Simonei Halep

  de - | 29 iunie 2023, 8:09 AM | Sport

  0

  Simona Halep (31 de ani) a fost nevoită să aștepte „doar“ opt luni și să-și vadă clasamentul făcut praf, după cum Adevărul a arătat aici, , pentru a avea, într-un final, șansa de a apărea în fața unui tribunal sportiv pentru a-și susține cauza în dosarul ei de dopaj. După amânari repetate, termenul stabilit pentru finalul lunii iunie a fost respectat.

  Această informație a fost, inițial, furnizată de Nadia Comâneci (61 de ani), iar confirmarea ei a venit, seara trecută, din partea comentatorului Digi Sport, Dragoș Suciu. Expertul în tenis al postului a dezvăluit că audierea Simonei a avut loc, ieri, la Londra. De acum, urmează o altă perioadă de așteptare, de două săptămâni, pentru aflarea primului verdict.

  „Halep a fost audiată astăzi, dar va fi audiată și mâine. În aproximativ două săptămâni ar trebui să avem un prim verdict. Alături de avocați, Simona și-a prezentat argumentele. Vom vedea care vor fi deciziile. În general, aici se dau suspendări de doi ani, apoi deciziile sunt atacate la Tribunalul de Arbitraj Sportiv. În general, acolo se reduc la jumătate. Se scade termenul de suspendare provizorie, iar acea suspendare provizorie e din noiembrie 2022“, a explicat Dragoș Suciu.

  Mai multe detalii AICI

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.